Individueel

De natuur in met Weerwerk

 

We trekken er samen op uit, voor een wandeling over de omringende zandpaden of in ons natuurgebied. Ik zal jou Weerwerk bieden, met als doel het genereren van positieve energie en meer gemak in je leven. Of het aanjagen van je creativiteit.

 

De mogelijkheid bestaat te gaan voor een faciliterend contact van twee uur. Dit geeft je de tijd en ruimte om met rust en aandacht bij jezelf te komen en zijn. Tevens geeft dat de natuur wat extra tijd om zijn heilzame energie op je in te laten werken. Hoe zalig is dat? 

 

Een korter of langer gesprek is natuurlijk mogelijk. Tijdens een oriënterend gesprek kunnen we samen bekijken wat passend voelt.

 

Mijn tarief is 115 euro per uur. 


Belly-Brainstorming

 

Zittend bij de amfibieën-poel of liggend in het open veld, leid ik je middels een lichaamsgerichte methode naar de wijsheid in je lichaam. Vaak levert dit hele bijzondere en verfrissende informatie op, die je met geen mogelijkheid vanuit je hoofd had kunnen verkrijgen.

 

Nieuwe ideeën met ons hoofd bedenken gaat eigenlijk niet, omdat we bij het genereren van ideeën cognitief gebruik maken van ons geheugen. We gaan dan bijna automatische veel van het oude herhalen.

 

Dit is te omzeilen door experiëntiëel te werken. Onze buik wordt niet voor niets ons tweede brein genoemd. 

 

Brainstorm vanuit je buik, ongelofelijk waar je dan zult uitkomen. Neem contact op als je nieuwsgierig bent geworden.

 

 

 

 

 

Een Belly-Brainstormsessie duurt altijd een uur en kost 115 euro.

Luxe pipo-wagen

Momenteel zijn we bezig met de voorbereidingen voor een luxe pipowagen met uitzicht over het gebied, zodat een overnachting mogelijk wordt. Een natuur-retraîte (met optioneel coaching op afroep) is dan mogelijk. De pipowagen staat op ons natuurgebied, ver genoeg van het huis, waardoor je op een comfortabele en veilige manier toch privacy ervaart. De pipowagen zal te boeken zijn, alleen of met maximaal twee personen.

 

Wil je er als vrouw even uit alleen, om in de natuur en stilte te zijn, dan biedt deze plek echt uitkomst. 24 uur bereikbaarheid is, als je dat graag wilt, mogelijk. 

Er zal ook wifi aanwezig zijn, waardoor het een plek bij uitstek is voor iedereen die even de rust wil opzoeken om alleen te werken, bijvoorbeeld om te schrijven, inspiratie op te doen voor je business of boek, of iets in die zin.

De wagen zal van alle gemakken voorzien zijn. Je kunt er koken en er zal een toilet en douche in aanwezig zijn. 

De gehele natuurtuin "Heerlijkheid de Welige Witte" staat tot jouw beschikking en is op elk moment vrij toegankelijk. 

Zodra geboekt kan worden zal het op deze website vermeld worden.

 

De omringende zandpaden

Prijzen zijn exclusief BTW