Niksen

Wat gaan we samen doen op deze ochtend, middag of zelfs de hele dag ....

 

Helemaal niets!

 

Durf jij het aan om tot stilstand te komen en toe te laten wat zich dan allemaal zal aandienen.

Dit aanbod heeft geen vaste inhoud. Er ligt niet een vooraf vastgesteld script. We starten de dag samen op een mooie locatie en van daaruit gaan we zien wat zich wil ontvouwen. We zorgen natuurlijk wel dat het ons aan niets zal ontbreken, zoals koffie, thee, water en gezonde, lekkere hapjes. Bij een hele dag wordt een lekkere en gezonde lunch verzorgd. De omgeving leent zich perfect voor een wandeling mocht de overgang van een jachtig leven naar volledig stilvallen te heftig zijn in een keer. We onderzoeken samen, wat werkt hierin voor jou.

 

Van belang is dat  je graag wilt kunnen niksen, al was het maar voor een dagje, maar je merkt keer op keer dat je toch bezig blijft.

Dat rust nemen er gewoonweg bijna nooit van komt, terwijl je hier wel behoefte aan hebt.

 

Je zou het ook kunnen zien als jezelf een halve of hele dag een één op één cadeau geven met een psychotherapeut. 

Vanuit rust de diepte in. Een hele dag met aandacht voor jou, waarin je tot inzichten kunt komen, processen in beweging komen, waardoor dat wat zwaar voelt weer lichter zou kunnen worden. 

 

Dit aanbod is uitdrukkelijk niet op genezing gericht en valt niet onder de gezondheidszorg zoals beschreven in de wet BIG.

Het is uitsluitend gericht op persoonlijke en/of spirituele (leiderschaps)ontwikkeling vanuit een reeds psychologisch gezond startpunt.

Een bijwerking zou kunnen zijn, het voorkomen van een burn out of puur fysieke klachten door stress en gebrek aan ontspanning. 

 

Geloof mij, niets kunnen doen is goud waard.

 

Voel je dat je hier klaar voor bent, neem dan contact met mij op via mijn email

 

 

 

Zie voor prijzen, onder contact & prijzen.

Aanbevelingen

Op de twee plekken waar ik heb mogen samenwerken met Anneke heb ik haar leren kennen als een zeer fijne collega. Ze is betrokken bij het team en collega’s, betrouwbaar, open en transparant. Het afgelopen half jaar hebben wij dicht naast en veel met elkaar gewerkt en in deze periode werd haar mooie, warme en humorvolle persoonlijkheid meer zichtbaar voor mij. Daarnaast is ze deskundig in haar vak als psychotherapeut, waarin ze eveneens transparant en cliëntgericht is. Ze denkt na over ontwikkeling, nieuwe kansen en mogelijkheden. En kan positief kritisch zijn waar dat nodig is. Ik hoop dat ze haar wensen en behoeften in haar persoonlijke ontwikkeling verder kan laten bloeien in de toekomstige opdrachten die ze aangaat.

Anneloes de Jong-Fick, psychotherapeut (K&J)/ GZ-psycholoog, Reinier van Arkel & Yes We Can Clinics.

 

 

Anneke is een ervaren psychotherapeut die het afgelopen jaar bij ons heeft ingevallen. Binnen ons (ambulante )Centrum voor Adolescentenpsychiatrie (Reinier van Arkel) voegde zij op een natuurlijke manier snel in bij het team. Niet makkelijk na een forse reorganisatie! Ik heb haar leren kennen als een bescheiden, zeer empathische en vakbekwame psychotherapeut. Ze kan goed overweg met jongeren met complexe persoonlijkheidsproblematiek. Zeer zelfstandig procesmatig werkend maar kan ook tijdig grenzen aangeven en bv psychiater consulteren. Zou ook voor langere periode goed bij ons passen!

Alex de Ridder, Psychiater, Directielid Behandelzaken, Eenheid Ambulante Specialistische Behandeling, Reinier van Arkel

 

Anneke is sinds een lange tijd coach op het gebied van werk (voorheen studie), privé en zelfontwikkeling. Doormiddel van de juiste vragen te stellen weet Anneke nieuwe en bruikbare inzichten te creëren. Ze is een fijne, down to earth en vooral scherpzinnige gesprekspartner. Met haar fijne energie weet ze iedere sessie een vertrouwde omgeving te creëren waardoor ruimte voor introspectie en kwetsbaarheid ontstaat.

Irene

 

Voor mij was Anneke coach, en daarvoor kon ze putten uit haar kennis, ervaring en achtergrond als psychotherapeut. Prettig in het contact zonder aan scherpte te verliezen. Dat resulteerde voor mij binnen korte tijd in helderheid en inzicht, precies wat ik nodig had om verder te kunnen. 

Fenno Meijer, coach en therapeut

 

Anneke heeft 3 maanden als studenten psycholoog bij de afdeling Student Development gewerkt omdat we tijdelijk wat extra capaciteit nodig hadden. Ik heb Anneke leren kennen als een gedreven, authentieke en kundige psycholoog. Het was prettig om met haar samen te werken.

Lonneke Ploum, ManagerStudent Development, Tilburg University

 

Anneke is als interim psychotherapeut een waardevolle aanvulling geweest van het team. Ze maakt heldere afspraken en houdt zich daaraan, wat haar een betrouwbare behandelaar maakt. Anneke handelt vanuit een visie van toegevoegde waarde en stelt haar cliënten centraal. Erg prettig samenwerken!

Elske Chi Mutah-van Rooden, Teammanager a.i., Reinier van Arkel

 

Anneke Witte heeft ons gedurende haar interim periode op de KKP met verstand van zaken en betrokkenheid op collega's en patiënten prima geholpen de problemen die we hadden op te lossen.

Pierre Sebregts, Klinisch psycholoog, De Viersprong

Deze website is bijgewerkt op 27 november 2023