In 2003 ben ik afgestudeerd als (basis)psycholoog aan Tilburg University. Hierna heb ik de postdoctorale opleidingen tot psychotherapeut en gezondheidszorg-psycholoog afgerond en ervaring als (regie)behandelaar binnen de gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg opgedaan.

 

Witte's Weerwerk is als bedrijfsnaam ontstaan in de periode dat ik onrust begon te gaan voelen bij alle frames en definities. heb een sterke voorliefde voor dwarsdenkers en baanbrekers. Innovatie en wetenschap staan stil als we altijd conformeren naar mijn idee. Weerwerk is synoniem voor de stevigere woorden als oppositie, revolte en recalcitrantie, maar ook voor mildere varianten zoals het bieden van tegenspel of het geven van feedback. 

 

De ultieme basis voor mij als mens en facilitator/coach ligt in de natuur.

Wij zijn natuur. Als we afreizen naar elementair niveau, dichter naar de oorsprong van alles wat is, blijken we natuur. We zijn uit sterrenstof gemaak, net als alle andere materie om ons heen.

 

Vanuit onze menselijke neiging om te beschouwen, analyseren en hiermee al gauw overwegend te leven vanuit het rationele, kunnen we dit vergeten. Hier wil ik graag weerwerk bieden, door juist het experiëntiële meer naar de voorgrond te halen. Bewustzijn vergroten en op experiëntiëel niveau aanwezig zijn, brengt ons dichter bij onze natuur. Door hiermee in contact te zijn, is mijn stellige overtuiging, gaan we de natuur (nog) meer waarderen. En we komen zelf meer in onze kracht bij wat we doen.

 

WELL-BEING

Vanuit well-being, bied ik manieren om je te ontwikkelen richting meer vreugde, het ervaren van minder stress, sneller bereiken wat je echt wilt doen en meer gemak in je leven ondanks een uitdagend beroep fysiek en/ of mentaal. 

Ik bied zowel individuele als groepsgewijze diensten aan, dit kan zowel particulier als zakelijk. Dit doe ik vanuit een top-lokatie voor wie van natuur houdt. Mijn praktijk ligt aan het door ons zelf aangelegde natuurgebied "Heerlijkheid De Welige Witte". Naar mijn idee is er geen betere ruimte om echt te kunnen zijn en je creativiteit aan te boren dan in de natuur. Omringt door stilte, leven en schoonheid. Een super plek voor verstilling en transformatie.

De werkzaamheden vanuit well-being vallen buiten de wet BIG. Ik bied deze diensten dan ook als facilitator en niet als psychotherapeut (hoewel ik deze knowhow natuurlijk altijd bij me zal hebben).

 

Ik mag omdat ik BIG-geregistreerd ben geen aanbod leveren, indien sprake is van klachten passend binnen een DSM classificatie, waarvoor geen reguliere behandeling is aangeboden of loopt. In een dergelijk geval ben ik verplicht je te verwijzen richting de reguliere GGz. 

 

Mijn zelf ontwikkelde methode heet bio-creative converging, oftewel bio-creatief convergeren.

Voor meer informatie over wat deze manier van werken inhoudt, kijk via de link of in het menu onder well-being.

Natuurlijk mag je ook altijd rechtstreeks contact opnemen via mail of per telefoon op nummer 06-28323358.

 

 

HEALTH CARE

Vanuit health care, ben ik in te huren voor GGz instellingen als interim-(regie)behandelaar, zijnde 

BIG geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog en BIG geregistreerd psychotherapeut. 

Mijn klachtenregeling vanuit mijn BIG-registratie verloopt via de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP).

 

Voor mijn privacy-statement klik hier.

 

Als BIG-psychotherapeut ben ik aangesloten bij onderstaande beroepsverenigingen:

Vereniging voor Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie (VPEP) 

Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)

Psychologencommissie België (Compsy)