Welkom

fotografie: Raf Witte
fotografie: Raf Witte

Mijn werkwijze

 

 

Door de jaren heen heb ik ruime ervaring opgedaan als gezondheidszorgpsycholoog en psychotherapeut met verschillende manieren van behandelen. Ik beheers hierdoor een scala aan methodieken en interventies.

Gaandeweg heb ik gemerkt dat deze meer geïntegreerd raakten en te samen leidde tot een manier van zijn met de ander, welke niet goed meer te definiëren was. Presentie is hierbij een van de belangrijkste ingrediënten.

 

Mijn werkwijze bestaat uit, in en met de natuur present zijn, met alles wat is. Dicht bij het experiëntiëel weten en waar mogelijk weg van definitie en oordeel. Mijn ervaring is, dat het vaak lukt binnen mijn facilitaties, om in een korte tijd helder te krijgen wat remmend werkt en mogelijkheden te gaan zien met betrekking tot waar je graag heen zou willen.

 

Mocht je meer informatie willen, dan kunt je telefonisch contact opnemen met Witte's Weerwerk op 06-28323358 of een email sturen.

 

 

Graag tot ziens! Ik hoop je te kunnen inspireren!

Aanbevelingen:

 

Voor mij was Anneke coach, en daarvoor kon ze putten uit haar kennis, ervaring en achtergrond als psychotherapeut. Prettig in het contact zonder aan scherpte te verliezen. Dat resulteerde voor mij binnen korte tijd in helderheid en inzicht, precies wat ik nodig had om verder te kunnen. 

Fenno Meijer, coach en therapeut