Welkom

Mijn werkwijze

Door de jaren heen heb ik ruime ervaring opgedaan als gezondheidszorgpsycholoog en psychotherapeut met verschillende manieren van behandelen. Ik beheers hierdoor een scala aan methodieken en interventies. Gaandeweg heb ik gemerkt dat deze meer geïntegreerd raakten en te samen leidde tot een manier van zijn met de ander, welke niet goed meer te definiëren was.

 

Presentie is hierbij een van de belangrijkste ingrediënten, naast luisteren en ruimte creëren.

 

Mijn werkwijze bestaat uit, in en met de natuur present zijn, met alles wat is. Dicht bij het experiëntiëel weten en waar mogelijk weg van definitie en oordeel. Met de natuur en stroom mee zou je kunnen zeggen. Mijn ervaring is, dat het vaak lukt binnen mijn facilitaties, om in een korte tijd helder te krijgen wat werkt.

 

Mocht je meer informatie willen, dan kunt je telefonisch contact opnemen met Witte's Weerwerk op 06-28323358 of een email sturen.

 

 

Graag tot ziens! Ik hoop je te kunnen inspireren!

Aanbevelingen:

 

Voor mij was Anneke coach, en daarvoor kon ze putten uit haar kennis, ervaring en achtergrond als psychotherapeut. Prettig in het contact zonder aan scherpte te verliezen. Dat resulteerde voor mij binnen korte tijd in helderheid en inzicht, precies wat ik nodig had om verder te kunnen. 

Fenno Meijer, coach en therapeut

 

Anneke is sinds een lange tijd coach op het gebied van werk (voorheen studie), privé en zelfontwikkeling. Doormiddel van de juiste vragen te stellen weet Anneke nieuwe en bruikbare inzichten te creëren. Ze is een fijne, down to earth en vooral scherpzinnige gesprekspartner. Met haar fijne energie weet ze iedere sessie een vertrouwde omgeving te creëren waardoor ruimte voor introspectie en kwetsbaarheid ontstaat. - Irene