Groepen

De buitentafel is naar verwachting beschikbaar vanaf september 2021

Intervisie aan de buitentafel

 

Midden in ons zelf aangelegde natuurgebied "Heerlijkheid De Welige Witte" staat een tafel.

 

Heb je zin om je intervisie met je team eens helemaal anders in te richten. Sta dan samen met mij als intervisie-begeleider stil bij wat werkt, wat er goed ging en hoe dit jullie verder kan brengen?

 

Neem contact op voor een leuke intervisie heerlijk in de prachtige natuur. Mijn ervaring is dat alle deelnemers met meer energie naar huis gaan dan dat zij waren gekomen.

 

Intervisie kan tot 8 deelnemers voor gemiddeld 2 uur.

 

je kunt de buitentafel huren en lekker in de natuur zitten met je collega's, uitkijkend over de weidebloemen en fruitbomen. In de winter kan het binnen in de sfeervolle ruimte van De Welige Witte.

Fotografie: Raf Witte
Fotografie: Raf Witte

MDO of werkoverleg aan de buitentafel

De buitentafel of de De Welige Witte kunnen gehuurd worden voor mochten jij en je team bij mooi weer lekker buiten in de natuur willen overleggen. Hier is verder niemand bij aanwezig, zodat jullie ongestoord kunnen werken met elkaar. 

Onbeperkt koffie, (kruiden)thee en water(infusion) zijn inbegrepen. Zie hiervoor de website van De Welige Witte.

Aanbevelingen:

 

Marielle Schoenmakers, Oprichter en eigenaar van 4Kids2Tell: 
Als SKJ geregistreerde jeugd en gezinsprofessional is het ook bij 4kids2tell behoorlijk aanpoten om al die verplichte intervisies bij te moeten houden. Casus bespreken, methode toepassen en ondertussen alle verplichte rapportages invullen. Soms vraag ik me af of je uiteindelijk bij de kern komt waar een intervisie voor bedoeld is namelijk om van elkaar te leren.

 

Tot dat we Anneke tegen kwamen. Anneke gooide de hele intervisie over een andere boeg. Ze gebruikte hierbij de methode "Appreciative Inquiry" met haar eigen sausje er overheen, en dit gaf een mooie positieve kijk op het hele zorgproces.
Anneke verzorgde het hele gesprek en er was echt tijd om van elkaar te leren. We werden allemaal in een positieve flow getrokken en iedereen sloot deze intervisie met meer energie af dan toen we aan het gesprek begonnen. Zo zou het altijd moeten gaan.
We gaan Anneke bij 4kids2tell zeker vaker inzetten voor intervisie.

Super bedankt!